top of page

    LA NOSTRA     HISTÒRIA

Més de 30 anys acrediten la nostra passió per fer de cada detall, de cada color i de cada producte una cosa especial. 30 anys acrediten la nostra història que va néixer en un poble proper de Barcelona per un matrimoni apassionat per la navegació i la costura de qualitat.

30 anys i 2 generacions són la nostra carta de presentació.

Durant aquest temps, mai hem perdut l'essència dels nostres principis: qualitat, personalització i confort. Amb més de 3.000 clients en territori nacional i internacional, naveguen per tots els mars algunes veles i fundes amb la insígnia de FUNMAR i aquesta és la nostra única raó de ser.

 AVUI 

Amb el temps, FUNMAR ha apostat per no perdre la seva artesania i continuar realitzant un producte d'alta qualitat i realitzat a mida.

 

Últimes tecnologies i innovacions perquè la teva única preocupació sigui; gaudir de la navegació.

 

Tot i això, hem donat la benvinguda a les últimes innovacions en materials i a les últimes tecnologies per adaptar-nos a les noves necessitats. Equips de disseny i qualitat treballen per estar al dia de les últimes tendències de mercat, assegurant així que el treball que realitzem sigui durable, còmode i resistent.

bottom of page